AZET GARDA

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Milí návštevníci tejto stránky

Mili navstevnici tejto stranky!!!!!!!!! Srdecne vas vitam,pri otvoreni naseho spolku,ktory sa ako ste si vsimli vola:AZET GARDA,alebo len garda.Nas spolok,alebo ako si to nazvete,je zalozeny na vzajomnej dovere medzi clenmi,je to neziskova organizacia ktorej ciele su jasne,mat kamosov na azete,a aj isty druh pomoci pri hadkach a cokolvek inom,col en potrebujete,a bude to v nasich silach,system nasej komunity je uplne lahky,mame tu radu starsych,a ostatnych clenov,vsetci su si rovni,nikto nie je sef,je tu len rada,ktora schvaluje a len ona moze prijmat clenov.Prihlasovat sa preto mozete len u tychto ludi:vlcik12,darkangel19 Pre dalsie info. marian.volf@centrum.sk alebo vlcik12@azet.sk

o nás | stály odkaz

Komentáre

  1. nazov GARDA
    je u mna nevyhnutne spojeny s intrakom MLADA GARDA, na ktory sme sa ako studenti museli trepat cez takmer cele mesto (z Nesporaku) za nasimi babami z kruzku, ked bolo treba opisat labaky. Pesi to trva asi hodinu.
    Ale toto asi nie je koment, na ktory azetgarda caka ... nevadi, dufam.
    publikované: 10.03.2006 10:04:09 | autor: bowden (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014